Δημοσιεύθη:
1.4.08 @ 12:56 π.μ.
Ετικέτες:




 

Αλλαγή πλεύσης...



Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές σε αυτό το ιστολόγιο τάχθηκα υπερ μιας συντηρητικής, εθνοκεντρικής και γενικά οπισθοδρομικής πολιτικής θεώρησης.

Όχι πια. Ξαναδιαβάζοντας, χωρίς τις παλαιοκομμουνιστικές μου προκαταλήψεις τις ομιλίες και τους λόγους του Αλέξη Τσίπρα έφθασα να αναγνωρίσω ότι υπάρχει μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή εκδοχή της αριστεράς η οποία έχει ακόμα πολλά να δώσει. Δεν είναι τυχαία τα υψηλά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στον πρόεδρο: ο κόσμος διψά για μια πραγματική αλλαγή και ο χώρος της προοδευτικής αριστεράς είναι ο πλέον κατάλληλος για να την πραγματώσει.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για όσο κακό έχω κάνει από το ιστολόγιο αυτό. Υπόσχομαι από εδώ και εμπρός να αγωνιστώ και εγώ στο πλάι των στρατευμένων στο πλευρό του Αλέξη συντρόφων Τάλου, Όλντ-Μπόυ κλπ.

Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.


2 σχόλια:

Θα χρειαστεί να τους ενισχύσουμε και οικονομικά γιατί απ' ότι φαίνεται τους λέιπουν τα μπιπικίνια και κυκλοφορούν με παπάκια και άλλα δίκυκλα.


Γιατί όχι;

Προτείνω ένα φόρο 5% σε κάθε μη προοδευτικό προϊον (από τα βιβλία του Ζουράρη μέχρι τα συνδί της Δόμνας Σαμίου) προς ενίσχυση του κόμματος.