Δημοσιεύθη:
20.1.08 @ 5:58 μ.μ.
Ετικέτες:




 

Η παπάρα της εβδομάδας

Tην προτροπή του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για οράματα και ιδανικά, δέχθηκαν οι μαθητές - «έφηβοι βουλευτές», που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βουλής των Εφήβων και τους οποίους ο πρόεδρος της κυβέρνησης δέχθηκε στο γραφείο του, στο Κοινοβούλιο.

Αφού ο κ. Καραμανλής τους καλωσόρισε «στην καρδιά της Δημοκρατίας» και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στο θεσμό, τόνισε πως άκουσε με προσοχή τις καίριες επισημάνσεις τους,στην Ολομέλεια όπου μίλησαν, και δήλωσε πως ο θεσμός της Βουλής των Εφήβων έχει μεγάλη σημασία.


Από την πύλη της otenet.

5 σχόλια:

ΔΗΛΔΗ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΕς ΕΛΕΓΕ?ΚΑΝΤΕΤΑ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ,ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ,ΚΑΤ ΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?


Η παπάρα φίλε Αντίνορ έγκειται στο υποκριτικό του πράγματος. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, δηλαδή.

Όσο για την πρόταση μας είναι σαφής: λιγότερες παπάρες.


έχει πλάκα, πράγματι. αλλά τι προτάσεις να γίνουν τώρα για την έμμεση κληρονομική δημοκρατία. πάνε και όλα τα αστέρια εκεί, οι ρήτορες του μέλλοντος. θα επιμείνω: οι ηγέτες είναι σάρξ εκ σαρκός του λαού, στην πιο κακή ποιότητά τους. αλλά είναι λαός κι αυτοί.


Οι έφηβοι "βουλευτές" επιλέγονται με βάση κείμενα τους δεν ξέρω εγώ με ποιό θέμα. Οπότε η αριστίνδην σύνοδός τους, ευφημιστικά "βουλή", δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Συμβουλευτική. Ας εκλέγονταν τα δημοφιλή κωλόπαιδα και θα σού' λεγα πώς θ' απαντούσαν στις παπάρες του Κακλαμάνη, του Κωστάκη ή οποιουδήποτε άλλου. Αλλά πού.


καλη η βουλη των εφηβων αλλα δεν ξερω για τα προσωπα...