Δημοσιεύθη:
11.10.07 @ 11:01 μ.μ.
Ετικέτες:




 

2 σχόλια:

Βραζουν στην ιδια κατσαρολα με τα σκατα...


Συγγνώμη, δε συμφωνώ. Καμία ομοιότητα. Σκούπα για κάθε είδους σκόνη θα γίνουμε έτσι και θα καταντήσουμε μηδενιστές.

Το να δηλώνει ο ένας "είμαι παρών" όταν ο νυν αρχηγός έχει δηλώσει ΗΔΗ "θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του κινήματος" και όταν έχει χάσει ΗΔΗ τρίτη φορά τις εκλογές και όταν έχει ΗΔΗ απωλέσει 3% απέναντι στην "χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 30 ετών" και όταν ΗΔΗ βρίσκεται 3.8% κάτω από αυτή τη "χειρότερη κυβέρνηση" και ένα σωρό άλλα ΗΔΗ, είναι απλώς μία κίνηση τακτικής (κακή, έστω - βιαστική, έστω) ΜΕΣΑ στα πλαίσια λειτουργίας ενός πολιτικού κόμματος, που σέβεται ΑΠΟΛΥΤΑ τις διαδικασίες και τους κανόνες του συγκεκριμένου κόμματος.

Το να λες όμως "η χήρα φοράει την πλερέζα πριν πεθάνει ο άντρας της" δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα

1. Ο άνθρωπος (Χριστόδουλος) μια χαρά ακόμα ζει και βασιλεύει. Άλλος με καρκίνο κατεβαίνει υποψήφιος Πρόεδρος της Αμερικής, το ξέρετε; και είναι ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων. Ψάξτε να τον βρείτε. Μη σας τα λέω και όλα.

2. Ο άνθρωπος (ο ίδιος) βρίσκεται σε μία καμπή της θεραπείας του, θα αλλάξει προφανώς θεραπευτική τακτική, όμως δεν "ξόφλησε" ακόμα. Μία ημέρα μετά την αλλαγή και τα νέα στοιχεία, που κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι χειρότερα από τα προηγούμενα, δε σημαίνει ότι έχει ήδη εγκαταλείψει τη θέση του ή ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Θέλω να πω ο άνθρωπος ακόμα παλεύει, πολεμά, έχει πρόβλημα υγείας αλλά είναι ζωντανός, ενημερώνεται τακτικά και δρα.

3. Η ασέβεια στις "αρχές" του Ζακύνθου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ. Τόσο, που αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος είναι πράγματι "Χριστιανός" (ενώ κανείς δεν αναρωτιέται αν ο Βενιζέλος είναι ΠΑΣΟΚ). Είναι δυνατόν άνθρωπέ μου να λες δημοσίως ότι "δεν είναι ιάσιμη η κατάσταση"; ποιος είσαι ρε μεγάλε; Ο Θεός ο ίδιος; κάτι για "θαύματα" τα έχεις ακούσει; τίποτα για εικόνες; στη Ζάκυνθο, στο σκήνωμα του Αγίου Διονυσίου έχεις προσκυνήσει; για ποιο λόγο το έχεις στην Εκκλησία που λειτουργείς κάθε Κυριακή; εν τέλει, πηγαίνεις στην Εκκλησία; τα πιστεύεις τα λόγια;

Παρακαλώ να μη συγκρίνουμε τα φρύδια με τα στρείδια.

Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ
Χριστόδουλος στην Αρχιεπισκοπή

Ο Χρυσόστομος ας πάει να ξαναδώσει καμία συνέντευξη στο Πέντχάουζ, όπως παλιά. Και ας αφήσει τα κόλπα.

(Το ξέρω ότι αμαρτάνω για τα σκληρά μου λόγια, αλλά ένεκα η οργή. Λυπάμαι αλλά δεν περίμενα να ακούσω τέτοια λόγια. Εν πάσει περιπτώσει καμία σύγκριση όμως μεταξύ των δύο).