Δημοσιεύθη:
7.1.07 @ 11:48 μ.μ.
Ετικέτες:




 

Λήμματα και λύματα

Εμμονή (η): 1. Η σταθερή και αμετακίνητη προσήλωση σε πεποίθηση ή στάση (συνήθ: παρά τις αρνητικές συνθήκες).


http://manifestogr.blogspot.com/2006/11/blog-post_116291991881983236.html

Πάνος said...
07 NOVEMBER, 2006 23:27

Και αφού η κυρία επικαλείται τον Michael για να μας (επι)δείξει την ανωτερότητά της έναντι των εχθρών της, ας θυμηθούμε τι έγραφε για κάποιον που (υποθέτω) δεν αξιώθηκε την τιμή να είναι "εχθρός" αυτής της ανωτέρας προσωπικότητος: τον Μίκη Θεοδωράκη, σ' αυτό το παλιό ποστ των μτΚ:

Είμαι με το Μάνο. Το Χατζιδάκι, ντε. Και είμαι και με τον Παύλο (Σιδηρόπουλο) που έγραψε το καταπληκτικό "Μίκυ Μάους" για αυτόν τον αμετροπεπέστατο τύπο που δεν ξέρει που να σταματήσει.

Είμαι με το Μάνο γιατί εποίησε τον σημαντικότερο ελληνικό δίσκο του 20ου αιώνα - τον Ερωτικό του. Ήρεμα και σιωπηλά, την ώρα που ο ΜίκυΜάους μας έπρηζε στην μεταπολιτευτική φανφάρα. Και ξέρω αυτό: "Καλλιτέχνης είναι αυτός που ξέρει που να σταματήσει".

Άσε που έχει και τον απέθαντο - αυτός κι ο Μητσοτάκης. Τι πράμμα κι αυτό, βρε παιδί μου! Μια φορά θα τον συμπαθήσω και θα τον κλάψω κι εγώ, αναλογιζόμενη την μόνη κοινή μας μοίρα, και δε λέει να μου κάνει το
χατήρι!


Τότε ομολογώ πως δε μπόρεσα να αξιολογήσω την ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ αυτού του σχολίου - είπα "άνθρωποι είμαστε, μας ξεφεύγει καμιά φορά και κανένα φάουλ". Για δείτε το ΤΩΡΑ, υπό το φως των προσφάτων φωτοβολίδων που εκτόξευσε αυτή η άκρως αξιόλογη μπλόγκερ...




http://panosz.wordpress.com/2006/12/16/Ο-Αουγκούστο-Πινοτσέτ-και-οι-bloggers/

Ο Αουγκούστο Πινοτσέτ και οι bloggers
Saturday, December 16th

Σκέφτηκα να βάλω πιο χτυπητό τίτλο (μη χέζετε τα πτώματα!) αλλά άστο καλύτερα. Δε θα δώσω ονόματα και διευθύνσεις, αλλά θέλω να εξομολογηθώ οτι μου δημιούργησε αρνητικά συναισθήματα (αηδία, δηλαδή…) η εκδήλωση μιας τόσο ανάρμοστης και απεχθούς συμπεριφοράς. Ο ελληνικός τρόπος που έφτασε ως εμένα μου λέει οτι είναι απαράδεκτο να ασχημονούμε εις βάρος ενός νεκρού - πρόκειται για βαρύτατη ύβριν, με την αρχαία σημασία της λέξης. Όποιος κι αν είναι αυτός, ό,τι κι αν έκανε στη ζωή του, όποια πολιτικά εγκλήματα (δολοφονίες, βασανιστήρια…) τον βαρύνουν.

Ο νεκρός είναι νεκρός. Δε θα σταματήσει βέβαια η κριτική και η καταδίκη των εγκλημάτων του Πινοτσέτ εις τον αιώνα - και δικαίως. Αλλά, αυτό το αίσχος των απίστευτων ύβρεων προς το πτώμα και την
τελευταία του κατοικία, στο οποίο επιδόθηκε ενθουσιωδώς ένα κομμάτι της ελληνικής μπλογκόσφαιρας, μαρτυρά μεγάλη φτώχεια και ανυδρία και χυδαιότητα ψυχής




December 16th, 2006 at 6:51 pm
Πάνος

Σχολιαστή, δήλωσα εξ αρχής οτι δεν θα δώσω λινκ. Αν διάβαζες όσα γράφτηκαν ίσως άλλαζες γνώμη και ενδιαφερόσουν και για το πτώμα. Όχι αυτό καθαυτό βέβαια, αλλά για το πως εκδηλώνεται, με αυτή την αφορμή, περήφανη και αυτάρεσκη και πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό της, η μικροαστική “επαναστατικότητα” της συφοράς




December 18th, 2006 at 6:22 pm
Πάνος

σ’ αυτό ίσως έχεις δίκιο. αλλά, επειδή πρόκειται για γνωστές (και κραυγαλέες) περιπτώσεις, υπέθεσα πως είναι γνωστές στη μπλογκόσφαιρα. το κυριότερο, δεν ήθελα και δε θέλω απευθείας επαφή με αυτά τα προσωπα(τα). ας μείνει καθαρός ο αέρας της καλύβας!




http://panosz.wordpress.com/2006/12/17/Ρήξη-νούμερο-δύο/#comments

December 17th, 2006 at 5:13 pm
J.McManus
[…]Τα ξύλινα ελληνικά του ΚΚΕ (και της κ. Παπαρήγα) το μονοτονικό τα μάρανε…[…]
xoxoxoxoxoxoxoxoxo

H Μιραντολίνα-Θωμά τι έγραψε εψές σύντροφε;

December 17th, 2006 at 5:16 pm
Πάνος

Μη με κολάζεις, Μακ




http://panosz.wordpress.com/2006/12/30/Εκτελέστηκε-ο-Σαντάμ/

Saturday, December 30th

Εκτελέστηκε ο Σαντάμ

…να περιμένουμε νέο κύμα επιθανάτιων ύβρεων στην ελληνική μπλογκόσφαιρα - ή αυτός θα περάσει ντούκου;




Πάνος - January 4, 2007

Ήταν αναμενόμενα όλ’ αυτά… Φυσικά, καθείς λαμβάνει ό,τι του αξίζει - εννοώ τα ειρωνικά αποχαιρετήρια από τη μπλογκόσφαιρα. Και, στοιχηματίζω οτι, ΔΕΝ θα επιστρέψει - για τον απλούστατο λόγο οτι το κλίμα δεν τη σηκώνει πια, την πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος.




January 7th, 2007 at 2:12 am
Πάνος

Όπως έγραψα στο μπλογκ του Vrypan, εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία “προσφορά” της στη μπλογκόσφαιρα!




January 7th, 2007 at 3:36 am
Πάνος

Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα ξενυχτίσουμε το μακαρίτη απόψε;

Το θέμα έχει πολλές όψεις, αλλά όπως και να το δεις ΠΑΛΙ έγινε ζημιά και ΠΑΛΙ αιτία της ζημιάς είναι κάποιος (κάποια) από το γνωστό άτυπο κύκλωμα αλληλοϋποστήριξης. Αλλά, μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα! Αντε, καληνύχτα! Αύριο (που θα το μάθει ο πολύς ο κόσμος) έχουν να γραφτούν πολλά…




January 7th, 2007 at 1:31 pm
Πάνος

μαινμενού,

καλό πλύσιμο… Για την κ. Θωμά έχω αποφύγει πάμπολλες φορές να γράψω τη γνώμη μου, εδώ και μισό χρόνο περίπου, ακόμα και σε περιπτώσεις που με αφορούσαν προσωπικά. Ακόμα και τώρα το αποφεύγω, όσο μπορώ, περιοριζόμενος σε κριτική των πράξεών της, στο βαθμό που αφορούν τη μπλογκόσφαιρα και εμένα. Συνεπώς, θα αποφύγω να σχολιάσω επί της ουσίας το σχόλιό σου. Λέω μονάχα πως η αντίδραση είναι αντίστοιχη της δράσης - ίσως υπολείπεται κιόλας!




http://panosz.wordpress.com/2007/01/07/Το-μόνιτορ-έκλεισε/#comments

Ευτυχώς, η κ. Θωμά απαίτησε τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της με τον Βρυπάν κι
έτσι είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τους λόγους που επικαλείται, με ακρίβεια. Οι λόγοι αυτοί συμποσούνται σε μια έκφραση επιθυμίας/ καπρίτσιου: η μπλόγκερ Μιραντολίνα θέλει να διαγραφεί από το monitor επειδή εκεί παρουσιάζονται δίπλα της ιστολόγοι τους οποίους η ίδια ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ! Μάλιστα, για να κατανοήσει ο Βρυπάν το μέγεθος του προβλήματος (που έχει εξαιτίας του συγχρωτισμού με τους παλιο-μπλόγκερ η Μιραντολίνα) η κ. Θωμά χρησιμοποιεί ένα παράδειγμα που βγάζει μάτια, χαρακτηριστικό, ωστόσο, του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει τους άλλους: Δεν θα δεχόταν ποτέ, λέει, ο Carl Bernstein να γράφει στο ίδιο έντυπο (ή στον ίδιο χώρο) με τον Τράγκα!




http://vrypan.net/weblog/2007/01/07/2622/

Πάνος
Posted 7|Jan|2007 at 02:27

Ακριβές αντίγραφο, από τα μέηλ:

Δεν πιστεύω να περιμένεις, ένεκα “ελευθερίας της πληροφορίας” να δεχθεί ο Carl Bernstein να δημοσιεύονται τα κείμενα του στην Βαβούρα ή δίπλα στου Τράγκα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Λαμπρινή Χ. Θωμά
Δημοσιογράφος

*

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ για τον οποίο ο Carl Berstein (=η κ. Θωμά) θέλει να βγει από το μόνιτορ (και όχι από άλλού). Για να μην αναγκάζεται να συγχρωτίζεται με τον Βαβούρα και τον Τράγκα, δηλ. τους μπλόγκερ που εκείνη θεωρεί τόσο ελεεινούς, όσο οι δύο κύριοι που αναφέρει (οι οποίοι ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ από την κ. Θωμά, υποθέτω χωρίς να της έχουν κάνει κάποιο κακό προσωπικά)

Εύγε!



Εμπάθεια (η): η έντονη αντιπάθεια (εναντίον κάποιου) που εμποδίζει την αντικειμενική κριτική,
η έκφραση έντονου, αρνητικού συναισθήματος.



http://manifestogr.blogspot.com/2006/05/blog-post_114864499172506744.html

macmanus said... Πάντως κι εντελώς μεταξύ μας Μάνι, η Μιρανδολίνα είναι απίστευτη περίπτωσις κι απορώ πως δεν της έχει κάνει κρούση ο Κύριος Guinness μετά του βίβλίου του ντε, κι όχι αυτός με τις μπύρες...

Αναρχικιά, αντιεξουσιάστρια μάλλον (political correct) που να βρίθει το ιστολογιό της με Χριστιανικές Εικόνες και Θρησκευτικές συζητήσεις (+ τις τρέχουσες Εθνικές/Εθνικιστικές κορώνες) δεν ματασυναντάς στην πλάση!

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι απρόβλεπτοι τύποι/ισσες που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσουν την αυριανή κι όχι η κλασσική μανιέρα και πεπατημένη γραφή!

Χαχαχαχαχα

26 MAY, 2006 16:05




macmanus said...

Ααααα.... εδώ είμαστε όλη η παληοπαρέα!

Η Αγία Μιρανδολίνα μας ενώνει τελικά!

χαχαχαχαχα

26 MAY, 2006 16:37




http://cassettes.wordpress.com/2006/12/08/

Χαζεύοντας τα ντουβάρια στα παληά σπίτια της Νεάπολης Εξαρχείου, διέκρινα ένα σύνθημα-γκράφιτι που μου κίνησε την περιέργεια:

ΦΥΤΙΛΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ  

-”Που το περίεργο ρε μαλάκα Μανωλάκη;”

θα πείτε και με το δίκιο σας.  Το περίεργο ήταν στη μπογιά που΄ταν γραμμένο. Ούτε κόκκινη, ούτε το κλασσικό μαύρο σπρεϋ. Αλλά γ-α-λ-ά-ζ-ι-ο αν αγαπάτε…  Θα είναι “έργο” της νέας φουρνιάς των Ελληνορθόδοξων @ναρχικών σκέφθηκα μέσα μου!  Έγραψα για ΝεοΕθνικιστές Νεο@ναρχικούς και θυμήθηκα ότι από το προηγούμενο Σάββατο επανακυκλοφορεί, σαν εβδομαδιαία εφημερίδα πλέον, η ΡΗΞΗ του Καραμπελιά. Α-προ-πό…συγγράφει κι η αγαπητή Mirandolina μας στο έντυπο. Σάββατο αύριο, ρίξτε-της καμμιά ματιά αν την βρείτε…




Cassettes

δεν μου προξενούν κατάπληξη τα δεκάδες Φασιστικά blogs που ανοίγουν καθημερινά στις παρυφές της Μπλογκόσφαιρας!  Κατάπληξη μου προξενεί το γεγονός ότι Νο.1 link τους, ψηλά εις την κορυφήν του Γράμμου, βρίσκεται η ιστοσελίδα του περιοδικού ΑΡΔΗΝ.  

Τα σημερινά φασιστάκια ΔΕΝ γνωρίζουν την ιστορική διαδρομή-Μελισσανίδειο κωλοτούμπα του Κυρίου Καραμπελιά; Και καλά δεν την ξέρουν, που δεν την ξέρουν…δεν φρόντιζουν και να την μάθουν; Τι σκατά ΜΕΣΑ στα βιβλία και την “γνώση” είναι από το πρωΐ μέχρι το βράδυ;  Τι σκατά κάνει κι αυτή η Μιραντολίνα; Γιατί απέχει πλέον από την Μπλογκόσφαιρα και δεν δίνει τα φώτα της στους νεο-συντρόφους της;




http://www.blogger.com/comment.g?blogID=11158634&postID=116791400174795895

04 January, 2007 14:50

john mcmanus said...

Πρόκειται γιά το νέο ήθος και ύφος των Νεο-Χριστιανών!

Όπως εύστοχα παρατήρησε και μιά φίλη:

Αν διαφωνήσουν μαζί σου, δεν θα σου πούν ένα ακραίο, έστω: "Μα τι μαλακίες λες αδερφέ;" ή "Πόσο μαλάκας είσαι!"

αλλά, θα σε κατηγορήσουν σαν ...

"παληάνθρωπο, κάθαρμα" κλπ Νεο-Χριστιανικά-Μιραντολινικά μόνο-και-μόνο επειδής ΔΕΝ ανέχονται την διαφωνία!

Mην ασχολείσαι με νεκροζώντανους, με ζόμπι ρε Μάνι!




http://cassettes.wordpress.com/2007/01/04/04012007a/#comments

MacManus:

Η παρούσα συλλογή είναι αφιερωμένη στην Mirandolina! O Θεός είναι μεγάλος κι εγώ σαν συνωνόματος του Υιού του, έχω να δηλώσω ότι οι καλοί Χριστιανοί ΔΕΝ επιθυμούν την φυσική εξόντωση όσων διαφωνούν μαζί τους!

Τώρα όσον αφορά τον σχολιασμό του Αρτουά (Εψές στον Μανιφέστο) περί των κακών ”γενικεύσεων”: Χριστιανή-γυναίκα-μάνα-blogger ας προσθέσω και το “υπέρβαρος” γιά να μην ζηλέψω λέω κι εγώ ως τοιούτος. Μπουχαχαχαχα 




http://cassettes.wordpress.com/2007/01/05/05122006a-2/#comments

 Πριν… στεγνώσει το μελάνι στο ποστ του Αρτουά: “γιά μιά μέρα δίχως την Μιραντολίνα στον monitor” δηλαδής, η Συμμαχία φροντίζει να “σηκώσει” στον αέρα συνεντεύξεις της …Λαμπρινής Χ.Θωμά αν αγαπάτε! Έλλειψα ποτές από κοντά σας…. Μπουχαχαχαχα



ορχιαλγία (η): νευραλγία των όρχεων που οφείλεται σε ορχίτιδα.



http://manifestogr.blogspot.com/2006/05/blog-post_114864499172506744.html

FRIDAY, MAY 26, 2006

ρε παιδιά λίγος σεβασμός στον νεκρό δεν βλάπτει

αν αυτό δεν είναι ένα από τα πιο λαϊκίστικα, ψευδο - πατριωτικά, μελοδραματικά, επικίνδυνα, ακατανόητα πόστ που έχω διαβάσει ποτέ ... τότε δεν ξέρω τι είναι

εντάξει είπαμε να ιστολογήσουμε ... αλλά αυτό είναι σχεδόν σκύλευση ενός νεκρού

μιραντολίνα με όλη την καλή διάθεση, αλλά αν ήμουν ένα από τα παιδιά αυτά θα σου έλεγα να αφήσεις τον πατέρα μου και τον θάνατό του ήσυχα θα σου έλεγα επίσης πως ο πατέρας μου πέθανε επειδή υπάρχουν εδώ και στην Τουρκία άνθρωποι σαν εσένα και κάποιους από τους σχολιαστές σου που εύχονται καλό ταξίδι σε έναν νεκρό για τον οποίο αδιαφορούν εντελώς




http://manifestogr.blogspot.com/2006/11/blog-post_08.html

"Ποιος είναι ο manifesto, και ο κάθε manifesto, που νομιμοποιείται να κρίνει και να σχολιάζει με δηλητηριώδη τρόπο τους πάντες, χλευάζοντας, βρίζοντας, κριτικάροντας, χυδαιολογώντας, ποιος του το δίνει αυτό το δικαίωμα;"

ο manifesto είμαι εγώ και νομιμοποιούμαι για όλα αυτά που αναφέρεις στον ίδιο βαθμό που νομιμοποιείσαι κι εσύ κι η φίλη σου η φασιστολίνα και τα φασισταριά που έχετε μαζευτεί και γράφετε ψέματα και συκοφαντίες για μένα




lobotomy of the day

η μεγάλη δημοσιογράφος - παραιτησιολόγος μιραντολίνα,

αυτή που χαίρεται όταν ακούει πως άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους,

αποφάσισε να διακόψει το blogging επειδή είχε ένα ατύχημα (δεν έπαθε τίποτα) και δεν θέλει ούτε να της πουν "καλά να πάθεις", ούτε να της πουν "λυπάμαι γι αυτό που έπαθες".

[τελικά αυτοί οι αξιόλογοι βλόγερς έχουν αξιόλογα issues]

κι αφού δεν θέλει να της πουν τίποτα γιατί γράφει για το ατύχημα?

για να βρίσει προκαταβολικά αυτούς που θα της πουν "καλά έπαθες" !!!

κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια πιστεύει πως είμαστε όλοι χαιρέκακα θεριά σαν και του λόγου της και πως θα υπήρχαν άνθρωποι [εκτός αυτής και του συναφιού της ]που θα χαίρονταν επειδή είχε ένα ατύχημα

λοιπόν μιραντολίνα δεν είμαστε σαν τα μούτρα σου

γι αυτό να πάρεις τα μούτρα σου και να πας στο καλό και να μη μας γράφεις

δηλαδή να σταματήσεις το blogging γιατί και τόσο καιρό που το συνέχιζες βρώμιζες την μπλογκόσφαιρα με την χαιρέκακη ψυχή σου


ΥΣ : το ξέρω πως δεν το πιστεύεις αλλά χαίρομαι που είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα

χαίρομαι επίσης που θα σταματήσεις το blogging αν και δεν το πιστεύω ...

δεν είσαι από αυτές που κρατάνε τις υποσχέσεις τους

με λίγα λόγια μιραντολίνα δεν είσαι καθόλου κυρία

[πηγή έμπνευσης γι αυτό το ποστ στάθηκε ένα σχόλιο του artois που μου επεσήμανε το "πικρό αντίο" της μιραντό]



[*] and a professional journalist, which of course only makes matters more pathetic "
γράφει ο j95 αναφερόμενος στη Λαμπρινή Θωμά a.k.a carl bernstein ...

ένα λεπτό

από που και ως που η Λαμπρινή/carl είναι δημοσιογράφος ???

επειδή κάποιος δημοσίευσε κάποια κείμενά της χωρίς να την πληρώσει αυτό δεν την κάνει δημοσιογράφο

αυτό την κάνει στην καλύτερη περίπτωση "ψώνιο" και στη χειρότερη "ψώνιο που κάνει αμισθί τη δουλειά που αν έκαναν άλλοι ίσως και να πληρώνονταν"

μη τρελαθούμε εντελώς ....




"μεταξύ μας, απογοητεύτηκα"
γράφει η ροδιά σε σχόλια σε ποστ του καλτσόβρακου που αναφέρεται στις πρόσφατες επιστολές του Καρλ Μπέρστιν στον μονιτορούχο Παναγιώτη, που είχαν σαν αποτέλεσμα την πτώση του καθεστώτος του μόνιτορ ...

well

εντελώς μεταξύ μας ροδιά μου, έχουμε κι εμείς απογοητευτεί με την πάρτη σου εδώ και πολύ καιρό

θα έπρεπε να ντρέπεσαι τόσο για την πρόσφατη ιστορία σου στην μπλογκόσφαιρα

όσο και για τις πρόσφατες προσπάθειές σου να αποστασιοποιηθείς από τους μέχρι χθες λινκο-κολλητούς σου

δεν είναι καλό να δαγκώνεις το χέρι που μέχρι χθες σε τάϊζε λινκμπλογκς

κάνεις την μιραντολίνα να μοιάζει οριακά με σώας τα φρένας


από εδώ και στο εξής θα σε αποκαλώ με το ψευδώνυμο που σου ταιριάζει :

βουρλιά !!!


...
posted by newManifesto at 1:10 PM 14 comments




αποκλειστικό !!!

η συντακτική ομάδα του manifestogr με χαρά ανακοινώνει στην μπλογκόσφαιρα ότι πολύ σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας και θα δημοσιεύσουμε ένα συνταρακτικό ντοκουμέντο

Η γνωστή Νταλίκα δίνει συνέντευξη στον Bob Woodward και αποκαλύπτει :

"Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα!!!"


μείνετε συντονισμένοι ...

(στη φωτό που μόλις μας έστειλε το reuters ο γνωστός δημοσιογράφος την ώρα που παίρνει τη συνέντευξη από τη γνωστή Νταλίκα) ...




Monday, January 08, 2007

έκτακτο ανακοινωθέν
....

η ύποπτη μυρωδιά που βασανίζει από το πρωί το Μανχάταν οφείλεται μάλλον στις φλάτζες που έχουν κάψει οι αξιόλογοι bloggers αν και μερικοί την αποδίδουν στα λάδια που έκαψε η γνωστή Νταλίκα μετά την αποχώρηση από το monitor
posted by newManifesto at 6:08 PM


7 σχόλια:

Υπό:
Ανώνυμος είπε...
Εγγράφη:
08 Ιανουαρίου, 2007 09:04  

Έχω το Άρδην 1ο στα links!

Βάζω τώρα το δικό σου δεύτερο! (όχι ποιοτικά..:-D )

Δεν βάζω το nickname μου για πρώτη φορά!!! για να δημιουργήσω αίσθηση :-D και να αναγκάσω την "κοινότητα" σε ψάξιμο...(*) ώστε να κερδίσω χρόνο να ασχοληθώ με την πορεία του Καραμπελιά και της Λαμπρινής, που φαίνεται την διδάχθηκε ο Mcmanus στο "Ρήγα"... κάτι που εγώ δεν τα κατάφερα μια και δεν ανήκα στην "πρωτοπορία"!

(*)φαντάζομαι το IP μου με καθιστά στον οικοδεσπότη γνωστό!


Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Μέχρι τώρα ενόμιζα ότι πρόκειται απλώς περί εμπαθούς σούργελου, αλλά τώρα που τά διαβάζω όλα μαζεμένα -χαρά στο κουράγιο σου να τά συγκεντρώσεις (αν και, θα μού πείς, δεν γράφει και τίποτε άλλο...)!- φοβούμαι ότι πρόκειται περί ψυχοπαθούς... Τέλος πάντων, καλώς ευρίσκονται όλα μαζί, για να τά βλέπει ο κόσμος, να γελά, και να ξέρει και τί να κάνει τα σάπια ζαρζαβατικά και τα κλούβια αυγά...

Υ.Γ. Ο ανωτέρω σχολιαστής διαγράφεται· ποιός νομίζει ότι είναι;! Εγώ το «Άρδην» τό έχω στους συνδέσμους μου πρωτύτερα, και στην βιβλιοθήκη από χρόνια!

Υ.Γ.2 Επειδή δεν τά παρακολουθώ όλα και δεν τό αντελήφθην ακριβώς· εγώ διεπίστωσα από την πρώτη μέρα σχεδόν το μέγεθος του συμπλέγματός του, αλλά, εσένα, πότε ακριβώς σού έκοψε την καλημέρα το... «δημοκρατικό» (!) αυτό τσόλι; Όταν ηρνήθης να ικανοποιήσεις την... «δημοκρατική» του απαίτησι να μού... απαγορεύσεις να σχολιάζω στο ιστολόγιό σου (!) ή αργότερα;!

Υ.Γ.3 Εάν κρίνεις ότι το ύφος του παρόντος σχολίου απάδει στο ιστολόγιόν σου, παρακαλώ, διάγραψέ το (το σχόλιο εννοώ, όχι το ιστολόγιο! (ας τό διευκρινίσω, μπας και είναι κολλητικός ο... βρυπανισμός!))


Μέχρι τώρα ενόμιζα ότι πρόκειται απλώς περί εμπαθούς σούργελου, αλλά τώρα που τά διαβάζω όλα μαζεμένα -χαρά στο κουράγιο σου να τά συγκεντρώσεις (αν και, θα μού πείς, δεν γράφει και τίποτε άλλο...)!- φοβούμαι ότι πρόκειται περί ψυχοπαθούς... Τέλος πάντων, καλώς ευρίσκονται όλα μαζί, για να τά βλέπει ο κόσμος, να γελά, και να ξέρει και τί να κάνει τα σάπια ζαρζαβατικά και τα κλούβια αυγά...

Το ατυχές είναι ότι ΔΕΝ βρίσκονται καν "όλα μαζί". Είναι πολύ περισσότερα, άλλα θαμένα στα βάθη των μπλόγκς που δεν τα βρήκα με απλό γκούκλιν, άλλα κατεβασμένα (εις εκ της παρέας κατεβάζει ότι χυδαίο γράψει μετά από μερικές ώρες/μέρες).

Και φυσικά αφήνω απέξω δεκάδες παρόμοια (και χειρότερα) από άλλους "ιστολόγους"...

Υ.Γ.2 Επειδή δεν τά παρακολουθώ όλα και δεν τό αντελήφθην ακριβώς· εγώ διεπίστωσα από την πρώτη μέρα σχεδόν το μέγεθος του συμπλέγματός του, αλλά, εσένα, πότε ακριβώς σού έκοψε την καλημέρα το... «δημοκρατικό» (!) αυτό τσόλι; Όταν ηρνήθης να ικανοποιήσεις την... «δημοκρατική» του απαίτησι να μού... απαγορεύσεις να σχολιάζω στο ιστολόγιό σου (!) ή αργότερα;!

Το είχα ξεχάσει αυτό! Αυτός που κόπτεται για την ...ελευθερία των feeds, είχε την απαίτηση τρίτος (εγώ!) να διώξω κάποιον από τα σχόλια του μπλόγκ μου γιατί διαφωνούσε πολιτικά μαζί του!

Αλλά όχι, μου έκοψε την καλημέρα αργότερα. Μάλλον μετά από μια εκτεταμένη συζήτηση όπου δεν του άρεσε η έκβαση της...


πριν μου κλάσεις τους όρχεις μπορείς να μου πεις ξανά για την αθωότητα στα μάτια των πιτσιρικιών στο γκέτο?


αλήθεια το ξέρει η ΕΣΗΕΜΘ ότι η φίλη σου επιχαιρόταν δημόσια για την απόλυση ενός συναδέλφου?


αλήθεια το ξέρει η ΕΣΗΕΜΘ ότι η φίλη σου επιχαιρόταν δημόσια για την απόλυση ενός συναδέλφου?

Εδώ δεν το ξέρει ούτε η ίδια!

Αλλά είπαμε, όποιος έχει την μύγα, κλπ κλπ.